Hovedtrener Fredrik Purser oppsummerer kampen slik; tap mot Strømsgodset og ny serieleder inn til sommerpausen.

Det ville seg ikke i Drammen lørdag. Det er en stolthet over hvordan vi spiller fotball, men igjen trenger vi mange målsjanser for å sette vår første. I første omgang tror jeg vi skaper langt over 10 sjanser og de fleste veldig store. Vi ligger under 1-0 inn til pausen.

Godset får en tidlig scoring i 2. omgang, men våre jenter hever seg. Vi spiller veldig god fotball og begynner etterhvert å produsere store målsjanser igjen. Vi får belønningen i 2-1 redusering og etterhvert 2-2. Vi glipper på et innkast som gjør at godset igjen får en enkel vei til nettmaskene.

Jentene får en velfortjent pause nå -de har levert en veldig solid halvsesong, men det glipper litt i avgjørende faser. Vi får møtes etter sommeren og starte jobben på nytt. Så vet vi at veien fortsatt er mulig å oppnå, det krever bare litt ekstra av oss. Vi møter et ekstremt effektivt Strømsgodset og taper sånn sett fortjent.

Allerede søndag var det ny tur inn til Drammen for å spille mot Strømsgodset, denne gangen var det J17 regional.

Hovedtrener Espen Solemdal og J17 møtte et Godset i en litt annen formasjon enn A-laget, 1-3-5-2. Vi ble litt for lave med våre to indreløpere, og klare ikke å true mellomrommet eller det enorme rommet på kantene slik vi ønsket. Godset gikk også opp i en 1-0 ledelse, som også var pauseresultatet.

Vi fikk hevet indreløperne og kom oftere rettvendt med flere spillere i mellomrom, som spilte ut til kanter som truet og jobbet godt hele kampen. Det var også derifra 1-1 målet kom, fra venstre kant når Norga setter den rolig mellom bena på Godset keeper.

Vi er inne i en god periode og Selma H. Henriksen setter fortjent inn 2-1 på hodet, corner fra Emilie Aarnes. Det blir også sluttresultatet. Vi tar med oss tre fortjente poeng til Sandefjord i en jevnspilt kamp.

Det gror godt i klubbene i Vestfold. Stor takk til jobben dere gjør i Sandar, Store Bergan, Runar, Nøtterøy, Åsgårdstrand, Ørn Horten og Teie, som hospiterer inn spillere til vårt J17 regional lag.